Viktor & Felix, 280311


Sitter hos mig med Jennie & Felix, ska typ laga mat eller något tror jag. Senare drar vi ner till stan :)  L A T E R

sjuklingar

Båda två stannade hemma idag med, inte så superpigga direkt. Har mest sovit, kollat film och pratat. Även lagat galet god soppa, det ska ju tydligen vara bra när man är sjuk..? He-he. Nu skulle jag nästan kunna gå och lägga mig, är verkligen jättetrött. Får se vad vi hittar på, blir väl mer film eller något. Hoppas ni andra är friska nu när det är så irriterande underbart väder, puss!


google..is..your..friend


Say it with a picture, 280311


It took some time and concentration
To believe it, this I know
I need to build my faith sometimes
But I am so comfortable in line

I was too scared to start, now I'm too scared to let go

Orkar nog inte svara på fler frågor efter denna, om det är något mer ni undrar över så snälla skriv blogg eller mailadress så ska jag svaraSvar; Till att börja med vill jag tacka för komplimangerna, hur gulligt som helst av dig!
Anledningen till att jag hamnade där var eftersom varken mina föräldrar, läkare eller psykolog kunde komma på något annat efter mediciner, stöd-prat osv. Det var helt enkelt sista utvägen just då. Och dåligt mådde jag på grund av många anledningar, det har pendlat upp och ner enda sen jag var liten, och ADHD gör att jag i perioder får det jobbigare. Denna period var den värsta någonsin, jag intalade mig själv att jag var ensam och totalt värdelös & inte ens värd att må bättre än jag gjorde. Det blev ofta mycket bråk, jag har även en tendens att haka upp mig på saker vilket inte gjorde något lättare. Alltså om någon ljuger eller dyl. så kan jag förlåta alldeles för lätt, men jag glömmer det aldrig. Jag tyckte att jag försökt med allt och såg ingen annan utväg än att lämna allting, det gjorde självklart mina föräldrar extremt oroliga för mig och dom gjorde sitt allra bästa. Men ibland är inte ens föräldrar tillräckligt starka, det är ju de personer som älskar dig högst på jorden och att se mig gå längre och längre ner i depression var mer än dom orkade. Så en morgon när vi varit på ett akut BUP-samtal fick dom skjutsa mig till Kalmar.

Det var något av det jobbigaste i mitt liv, att sitta två timmar bort ifrån mina nära. Bo på en låst avdelning, i ett litet rum där fönstret var låst men dörren alltid öppen så jag inte skulle kunna låsa in mig. Med personer som för mig var totalt främmande och jag fick bara använda min mobil 30-60minuter per dag. Första natten drabbades jag av panik, för ensamhet är min absolut största rädsla. Jag är extremt mörkrädd, mestadels på grund av att mörkret får mig att känna mig ensam. Resten av tiden bodde mina föräldrar i ett rum brevid, så jag fick tid att umgås med dom och inte behövde vara ensam.

Dock så ångrar jag ingenting, för det är tack vare motgångar som jag lärt mig uppskatta allt bra och koncentrera mig på saker som gör mig lycklig istället för vad som gör mig olycklig. Klart jag faller ibland, gråter och undrar vad jag gör för otroliga fel, men jag är aldrig deprimerad längre. Om alla bara kunde försöka tänka positivt så skulle inte lika många gå ner i depressioner. Kram!

tröttis

Är verkligen seg som ett as idag, kan bero på sjukan..? Hursomhelst, jag & Felix har bara tagit det lugnt och försökt bli friska. Alltså mest legat och halvsovit, pratat, ätit eller glott film. Jag försökte mig även på att laga pannkakor vilket var svårare än vanligt och slutade med att jag blev förbannad och hackade dom fula små pankisarna i småbitar..haha.
Nu har han åkt iväg på möte, så jag ska ta telefonen och prata lite med Jennie en stund.
Felix kommer tillbaka senare och sover här, ovanligt jag vet :)


K-ä-r-l-e-K, 280311


me no likielikie religion :(


Jag & Felix somnade tiidigt igår, Jennie&Viktor drog runt tio och vi gick o la oss direkt. Plutten mådde inte så bra. Gulligt att han smitta mig under natten.. Så imorse fick vi båda sjukanmäla oss. Han ligger och sover, han är ju aningen sjukare än mig. Så jag har tagit mina skolarbeten och satt mig i vardagsrummet, ska jobba som en duktig flicka nu tills han vaknar.  Ciao


One day without you, is like holding my breath and count to a millionfrom the beginning and until the end, you'll always be my best friends

Jag & Jenniepennie snopphål mötte pojkarna, så köpte vi lite mackor oså, sen drog vi oss ut till lysingsbadet. Hade jäkligt roligt och tog över 400bilder, så ni kan räkna med att fler bilder kommer att komma upp ;) (Fast självklart inte alla..haha)
Nu är jag och snopphål hos mig
, ätit varma mackor & varm oboy. Väntar på att Felix ska komma, och förhoppningsvis kommer väl även Viktor. Blir väl film, mys & snack. Pussar!

Rödluvan, totalt ofixad

Jag är hungrig som ett as och samtidigt sugen på något gott.. får väl helt enkelt fixa något snabbt & gott hihi! Sen ska jag lägga mig och lata lite framför "Just My Luck" tror jag, tills vildhunden Jennie kommer. Då ska vi dra oss bortåt ÖB för våra pojkar praoar där, så vi ska retas lite med dom ;) Ha en bra start på veckan folk, pussar!

Ännu mer svar..


Svar; Det måste vara jätteintressant för alla småpojkar som läser min blogg att veta, men ja jag sover oftast naken. Det är en underbar känsla när det inte finns några tygstycken som klämmer åt, kliar eller sitter snett. Har aldrig varit något superfan av kläder, kommer aldrig att vara det heller. Vi föds ju nakna, visst? ;) Och nu menar jag inte att jag går runt och blottar mig haha, men är det bara jag & Felix så föredrar jag att vara naken. Det gör ju förresten han också så det gör väl egentligen ingenting..?
Svar; Va gullig du är :) Haha snart får jag väl göra en egen kategori och döpa den till "jesper..and other idiots", typ. Men iallafall.
Han försökte länge att få något av mig (då menar jag strul osv alltså), men jag var inte det minsta intresserad av en töntig player som lekt med flera av mina vänners känslor. Våren 2009 lyssnade dock inte mina känslor på mitt huvud, så vi blev tillsammans. Efter 1månad fick jag reda på att han varit tillsammans med en annan tjej, Olivia, i 2månader. Det tog slut mellan oss i början på maj. Vi slutade dock inte hålla på, utan vi strulade oså när båda var singlar. I slutet på sommaren fick jag reda på att under tiden vi hade varit tillsammans, så hade han strulat med en av mina (då) bästa vänner, Anna. Vänskapen var över, jag sa upp kontakten helt. I november träffades vi ute av en slump och senare smsade han mig & frågade fall vi inte kunde ses någon dag. Fine, tänkte jag, vi hade ju ändå varit bästa vänner oallt. Vi började ses som vänner, och han dissade tjejen han hade på g, något jag mådde jäkligt dåligt över eftersom jag inte ville se någon ledsen. Han sa att han saknat mig och fortfarande älskade mig, och jag själv kunde inte direkt påstå att mina känslor tagit slut. Januari2010 blev vi tillsammans igen, och det var vi ända tills jag dumpade han på skolavslutningen (juni). Dom månaderna var dom värsta i mitt liv, han gjorde allt man inte ska. Att han var otrogen 7-8gånger var nog det snällaste. Så när han åkte på fotbollscup(avslutningen, 18juni), igen, insåg jag att han helt klart skulle vara otrogen såfort han fick chansen. Efter några drinkar med brudarna så ringde jag upp Jesper och gjorde slut. Vi fortsatte vara vänner och träffades massor, ända tills han sa att det var mitt fel om det skulle ta slut mellan han & Lovisa för han kunde tydligen inte lita på henne pga något jag gjort under vårat förhållande. Jag talade om för han att detta var sista chansen, jag skulle aldrig ta han tillbaka(som vän menar jag nu!) så han skulle inte tro att han kunde komma om en månad och vilja va kompisar igen. Han sa att det inte var någon risk att han skulle vilja det, och sedan kallade han mig hora och annat vackert. Tre veckor senare plinga det till av ett sms från Jesper, där det stod att han saknade mig och ville vara vänner igen. Men aldrig i livet, han äcklar mig.

Tack Jennie din råtta♥

Jag har extremt lätt att bli fast vid saker. När jag var extremt fast vid att rita så gjorde jag det nästan jämt, när jag var fast vid att skriva gjorde jag det och ett tag var jag fast vid att dansa så det gjorde jag. Nu för nån vecka sen blev jag av någon konstig anledning fast vid att spela röj, enligt Felix måste jag begränsa antalet spel per dag haha! För några dagar sen skulle Jennie tvunget visa mig Mahjong Titans också, såklart. Och självklart måste jag spela det såfort jag får chansen. I'm a sick,sick person.. Nej det är jag inte, men beroende av meningslösa spel? Yes I am.

Svar, igenSvar; Hon tycker att han är en underbar och fin kille & att jag ska göra allt jag kan för att få han tillbaka..hah vafan tror du? Min mamma var nog den som fick det jobbigast när jag mådde så dåligt, det mesta gick ut över henne. Och tänk dig själv att veta om att din dotter mår så pass dåligt att hon försöker ta sitt liv, och du själv kan inte göra annat än att se på. Jag lät henne inte trösta mig, jag vägrade berätta vad jag mådde dåligt över även att hon kände mig så väl att hon visste exakt vad det var, jag drog iväg och ingen kunde nå mig så var o varannan natt tvingades mina föräldrar åka runt i sina bilar och leta efter mig. Jag fuckade skolan, jag kom hem med blåmärken men erkände inte varför, hamnade på behandlingshem. Allt på grund av en kille. Det var inte förän efter, när allt var över, som jag vågade berätta allting exakt som det var.

Tänk dig själv in i hennes situation som mamma, skulle du älska killen som kunde gjort så du förlorade din dotter förevigt?
Njaa, hon är nog mest glad att han är helt ur bilden nu.


Nathalie, mammis, jag

Nyvakna och glada


Vakna för bara en korttttis sen, snart ska vi gå och göra baugetter till frukost, g-ö-t-t. Och eftersom söndag är likamed segdag så ska vi nog bara ligga inne mest, han ska hjälpa mig med en so-läxa också som jag inte fattar ett piss av.. heh.

Jag gillar söndagar, då får jag göra det jag är bäst på; vara extremt lat

Svar på talSvar; Jag vet vad jag skrev om Jesper, och jag vet hur jag kände för han. Men som jag och mamma satt och pratade om häromdagen; Det jag kände för Jesper, som jag då trodde var kärlek, var egentligen en besatthet att vara tillräcklig. Jag kämpade hela tiden för att duga för Jesper, varje gång han var otrogen blev jag mer och mer ivrig att göra vad som krävdes för att nånsin räcka till. Han gjorde mig svag för att sedan kunna göra precis som han ville med mig, och han "hjälpte" mig att övertygas om att jag inte var nånting utan han, bara för att han skulle få göra vafan som helst och jag ändå skulle ta tillbaka han. Det är inte kärlek.
Med Felix är allting annorlunda, ni behöver inte tro ett piss på vad jag säger, för mina närmaste vet exakt hur allting ligger till. Min mamma säger varje dag att jag ska hålla hårt i Felix, för han är något utav det bästa som hänt mig och min familj. Och jag vet att hon har rätt när hon säger att jag aldrig kommer kunna hitta någon som Felix. Han har hjälpt mig ur det Jesper tryckte ner mig i, och jag är evigt tacksam att få ha Felix som en del av mitt liv. Så, nu vet ni skillnaden på besatthet och kärlek.

Bilder från igårkvällBullar & Våfflor
Felix var jättestolt över att han bakat bullar, "ta kort på mig med bullarna o skriv att J-A-G baka dom!", haha gullig ;)
Sen hjälptes väl alla åt att göra våfflor o dedär, tog slut jävligt fort hah. Nu är pojkarna iväg och hyr film som vi ska se sen, byyyyyyye

Trött somfan


Ritade detta lite snabbt, bara skisser än så länge men ska jobba på't när jag har lite mer tid. Dåliga bilder, jag vet och ni får ursäkta det hah. Ledig men efter att min pojk dragit till skolan kunde jag inte somna om, så har glott film hela dagen.

Nu står Jennie & Felix i mitt kök och håller på att baka bullar haha, så jag ska väl gå ner och hjälpa dom ;) Även Viktor Annie & Adam kommer hit sen, det är ju våffeldagen så vi ska äta ihjäl oss i eftermiddag tänkte vi. Bara jag som älskar våfflor?

HEJHEJEHJEHJE


Måste dra till bussen nu, ska möta Caroline en stund. Sen ska jag träffa Jennie Rasmus & Albert :) Pussar


Frågor & Svar; Olivia och KärlekSvar; Det var "genom" (snarare på grund av, eller tack vare) Jesper Garstedt våren 2009, första gången han & jag var tillsammans. Jag hade märkt att han smsade/snackade väldigt mycket med någon brud men la inte ner överdriven tid på att bry mig. En kväll när vi snacka på msn så bjöd han in mig i en konversation men några jag inte kände, det var någon kille och sen Oliva då. Killen hade tydligen kaxat osv, och jag & Olivia försvarade Jesper. Kommer ihåg att killen skrev något, så skrev Olivia "nej jag knullar bara Jesper (a)", och jag tänkte vafan säger ungen om min pojkvän?! Vi snackade lite i den konversationen och Olivia sa att hon skulle lägga till mig, Jesper försökte få oss att inte lägga till varandra men det gjorde vi ändå. Det första hon skrev i ensam koversation var "Jesper dumpa mig :'(", jag ba "va, när?", "precis nyss :'(" svarade hon. Jag berättade att jag och Jesper var tillsammans. Och så kom det fram att dom hade varit tillsammans i typ två månader, fast dom inte hade träffats än då (jag och Jesper hade varit tillsammans 1månad ungefär då). Jesper fick ganska mycket skit av oss båda vill jag lova. Efter det fortsatte jag & Olivia hålla kontakten, vi blev bättre och bättre vänner. Sen började vi snacka i telefon massor och även att vi inte hade träffats så såg jag henne utan tvekan som en av mina absolut bästa vänner. Dagen efter skolavslutningen (19juni2010) så åkte jag till henne, direkt när vi träffades så kramades vi och började gråta av lycka. Jag sov hos henne och det var hela tiden som vi hade träffats hur många gånger som helst, ingen pinsam tystnad, ingen blyghet eller något sånt, utan det var verkligen som vi umgåtts varje dag. Senare på sommaren åkte jag till henne en vecka, och sedan följde hon med tillbaka till Västervik en vecka. Jag var så lycklig med henne att jag t.o.m glömde bort röksug och dåliga tankar, det var bara så jävla underbart. Så det var väl så vi lärde känna varandra, och hur ont det än gjorde att Jesper gjort så, så ångrar jag det inte en sekund. Jag är snarare tacksam att han var en sån idiot, annars hade jag aldrig lärt känna Olivia. Nu kan jag inte tänka mig att inte ha henne i mitt liv, jag skulle aldrig klara att förlora den tjejen. Hon är en alldeles för stor del av hela mig.


Svar; Jag tycker absolut att jag och Felix har ett bra förhållande, eller ett underbart rättare sagt. Om man ska ha en bra förhållande så är det absolut viktigaste att man verkligen är kär & inte vill ha någon annan, att man vågar tycka olika, har roligt och absolut att man respekterar varandra. Jag och Felix kom ju varandra nära redan innan vi blev tillsammans, vi hann med både skratt tårar och ilska. Vi tjafsar ibland, vi tycker inte lika om allting, ibland får jag lust att bara strypa ungen. Men vi har roligt tillsammans, vi kan ligga i timmar och prata om precis allting, samtidigt som vi kan bara mysa till film. Han kommer jättebra överens med mina närmaste vänner & min familj vilket är så jäkla skönt eftersom jag vill ha tid till mina kompisar också och nu umgås vi allihopa & har skitkul. Kärlek för mig är väl just det jag skrivit ner. En bästa vän man skrattar med och som håller om en när man gråter, som man bara har känslor för. Pirret i hela kroppen, glädjen bara av ett litet sms, tårarna av lycka. Att vilja somna brevid just den personen varje kväll, vilja vakna brevid den varje morgon. Att med stolthet säga "Ja, det är min pojkvän". Som man brukar säga;
"Kärlek är inte att hitta någon att leva med, det är att hitta någon man inte kan leva utan."

i väntan på pojkarna sitter vi o tjuvlyssnar på skitsnackande folk HAHAHA


outfit


Stressad som en pl, ska dra o möta jennie så drar vi till ludde. puss!

To hear your voice just reminds me how much I need you by my side


Ringde Olivia för en stund sen, och så pratade vi om lite shit. Jag måste säga att fitthorkukcparslerövapa vad jag saknar min kvinna, klart det känns hela tiden men när man sitter och pratar och tänker att det är ett tag kvar tills vi ses igen..då blir det jobbigt. Jag bor liksom i Västervik, hon bor i Motala, det är en ganska härlig bit ifrån varandra så det blir inte att man kan ses varje dag direkt, det går typ ett halvår mellan varje gång.. Dom månaderna är vidrigt jobbiga & tomma, men när man väl träffas är det värt varenda sekund av saknad. Jag hoppas vi hinner ses massor i sommar, fast helst skulle jag ju vilja att ungen bodde här så man bara kunde komma över till varandra lite random när man kände för det. Jag hoppas du vet att jag älskar dig Olivia Järnede, soulmate

Haft en fin dag med Jennie & Felix, next; Film & sova med min pojk


Ohhh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change.

If perfect's what you're searching for then just stay the same

Fotat lite med mina favoriterJag är så jäkla lycklig som har er, för bättre än er finns inte

Lägger upp fler bilder senare, nu ska vi skala potatis haha! Puss

Like it alotGraderna går upp och ner mellan +20-23, himlen är blå, solen skiner somfan & det är bara allmänt underbart att kolla ut genom fönstret. Mindre underbart är att jag kräktes för en stund sen, inte pga magsjuka utan för att denhär jävla stressen håller på att ta dö på mig. Jag ska hinna med det och det och det, prata med den, fixa det, hjälpa dom, göra klart dom arbetena, hinna dit, komma ihåg det och det, åååååååååååh blir galen. Min hjärna är mer fullproppad än min kalender, och då är det allvarligt.

Buhuuuuu :(


Ser ni min omplåstrade fot? Oooooooooooont :( Måste köpa en bredare säng snart så jag slipper bränna sönder mig mot väggen, har bränt upp knät förut och nu fotjäveln. Alltså min vägg är inte varm, men ni vet..om det gnuggas(säger man så haha?) mot väggen så bränns det upp. Nu måste jag hitta en lagom mjuk strumpa och skor som inte trycker ovanpå foten, LÄTT DÅ?! Argghhhh. Tur att Jimmy Jansson gör min dag mycket bättre, lovelovelove!


måååååååndaaaaaaag

Drog ju ner till stan med Jennie förut som ni vet, hon skulle köpa en grej till Viktor eftersom gullungarna har två månader idag. När vi gjort det så fikade vi, Felix&Viktor kom och då gick vi på stan en stund allihopa. Sen drog jag & Felix hem till mig, bara myst och kollat film. Just nu är han hemma och äter, så jag ska väl också äta något innan han kommer tillbaka tror jag. Jätteintressant jag vet haha, pussssss


Jag kommer älska dig tills hjärtat slutar slå


sitter o tar en mysfika med finaste syster


En jävligt stressig&suddig dagens outfit


Nu måste jag försöka hitta cykeln..haha gömd i garaget typ -.-
Sen äre bara att hoppas på att jag har rätt nyckel, för jag har bråttom ner till stan
där jag ska möta Jennie. Vi ska gå och fixa en grej, sen ska jag träffa Felix.

Vädret är underbart & jag hoppas ni får en toppendag, pussar!


Mysigaste dagen på länge :*


Vi packade en liten väska, gick till det lilla berget och satte oss & hade picknick. Blev jäkligt kallt när solen gått ner, så vi gick in och kollade lite film. Sedan satte vi på musik, fixade ansiktsmasker & la oss i ett varmt bad i 1½timme, galet härligt. Nu åkte han för en timme sen, ska sova utan mitt hjärta och det är inte ofta..usch det låter sinnes men det är så tomt när han går :(

The simple things you do to me
Simple things you say
I sometimes can't believe it's for real

Årets första kattpromenix


Rise Against, första låten


Ljudet är inte speciellt bra, bilden sket jag i eftersom jag, precis som varenda människa, inte kunde stå still en sekund.
Men känslan var obeskrivlig, när dom kommer tillbaka till Sverige kommer jag utan tvekan vara där!


Rise Against 19mars2011 -best day of my life

Dock fick man tydligen inte ha med systemkamera in, kände jag mördarinstinkten komma då? Hell yeah. Men inget att börja bråka om, så istället stod jag och filmade en jävla massa låtar med mobilen. Inte bästa ljud&bild, men vem i helvete bryr sig? Det var underbart, eller nej mer än underbart, helt obeskrivligt. Glädjetårarna satt sig stadigt i mina ögon redan när det sista förbandet släckts ner och Tim's röst hördes ut i högtalarna.Var rääääätt så trött på hemvägen sen, såfort jag fått äta en cheeseburgare och pommes så somnade jag mot Felix och sov jävligt gott kan jag lova! Väl hemma sov han hos mig, och nu ska vi käka frukost, baka och sedan gå på picknick i det u-u-u-underbara vädret tänkte vi hihi!

Tack för den bästa dagen/kvällen någonsin, älskar er massor dudes!

i bilen påväg till stockholm med domhär :)

Jj

Lite stressad, höhövdchkenlrbkvmpeo

Var sjuk idag med, gaaaanska död när Felix gick imorse hah.
Jennie Felix Viktor kom hit när dom slutat så kollade vi på "Ghost Ship".
Viktor&Jennie drog för en stund sen, så jag & Felix ska duscha nu lite fort,
sen drar vi hem till han så ska jag sova där :)

Imorn är det Stockholm & Rise Against som gäller, fyfaan va nice! Puss


För varje sekund som går, blir jag ännu lite säkrare;
Utan dig fungerar jag inte.

 


Vovvisar


Vi blev ganska kära i både Zonya & lilla Laila, älskade bäbisarna.
Nuuuuuuu ska vi glo film, ovanligt ju? eh-he. PUSS

För mycket fritid slutar alltid såhär..


Ritat; någon random docka, Mary Shaw & Billy från "Dead Silence", och clownen i hörnet som inte är färdig ännu kommer att bli clowndockan i "Dead Silence". Sött ju? Ska hänga dom i taket över Felix så han skiter ner sig när han vaknar tänkte jag :)

Nu ska jag & Felix dra till pappis för att träffa galet saknade lillasyster och dom två vovvisarna som äntligen kommit hem! :*  Kameran är död så inga bilder, i bästa fall (om jag kommer ihåg) så har jag ju en mobilkamera..hehe. Puss!

Är sjuk, så sitter och kollar på Honey om och om igen, äääälskar filmen!

Musiken & dansen.. dör lite varje gång. Dessutom är filmen full av helt galet snygga människor, t.ex. huvudpersonen Jessica Alba som helt klart är en av världens vackraste kvinnor, och även Mekhi Phifer är pretty good-lookin' i filmen.

Do not miss;
Slutdansen, "I believe". Klicka här i texten för att se den!


Ligger i sängen med mitt hjärta,

håller på att glo film, "The Final". Fint

Sitter hemma med domhär idioterna :)


Jag Jennie Felix drog till stan vid halv 3 och fikade med hans mamma, mysigt :)
Mötte Agnes, köpte godis och nu sitter vi här & ska kolla någon film tror jag. Puss

Filmtips?!

Jag är nästintill besatt av skräckfilmer, såna där när man får ont i magen av oro, sitter på helspänn, håller på att skita ner sig och skriker såfort något hoppar fram och man rentav försöker hjälpa dom i filmen att klara sig. ->Meeen inga dåliga b-monster filmer, tycker bara det är töntigt. Dock så är jag livrädd för dockor & clowner, så filmer som "Dead Silence" och "Amusement" är obeskrivliga.

Är också nästintill besatt av alla dessa underbara, gulliga, fina ungdomskärleksfilmer. Eller som många kallar det; Tjejfilmer. Typ som "John Tucker Must Die", "A Cinderella Story", "Dear John" och "A Walk To Remember".

Även grym kärlek till filmer som "The fast and the furious" och "Green Street Hooligans".
Såååååå vet ni några galet bra filmer så snällasnälla skriv ner en eller flera, känns som jag sett alla bra filmer jag kan komma på.


.                Dead Silence                                                                                                                                   Amusement

Geisha+hallonsaft+Sex And The City = glad izabelle


Felix drog precis hem & käka, så vad jag ska finna min lycka i under tiden säger väl rubriken ;)

Asgrym


Varierar musiken mellan Shakira & Rise Against i väntan på världens segaste jävla unge.
Tror dock han plinga på dörren precis haha, gotta go höres!

Bara jag som älskar att det börjar bli vår?

Halv studiedag så gick bara 9-11 idag, like it alot!
Men något jag gillar ännu mer är det faktum att jag höll på att svettas ihjäl när jag gick hem, dedär lät vidrigt ungefär som om jag är världens freak som går igång på svett, men jag menade inte riktigt så..faktiskt.
Men det finns ingen starkare vårkänsla för mig än att gå hem från skolan med kisande ögon för att solen skiner så starkt, med Eminem på högsta volym i öronen, jag sjäv som sjunger med även att folk glor somfan och att bli vrålkissnödig såfort jag kan se huset (Det är sant, är jag påväg hem och är högst upp på gatan o ser mitt hus blir jag så kissnödig att jag måste springa ner, bara på våren. Helgalet)

Nu ska jag dra igång lite film och vänta på att min pojk kommer hem, pussar!


Ååh längtar tills man kan gå runt sådär, bara shorts & linne


ER U BE ER I KÅ

Kom precis hem från Caroline där jag varit med henne & Jennie.
Har varit vidrigt trött hela dagen, sover ju halvt om halvt för Felix snarkar & pratar i sömnen nåt så dant, haha plutten!

Felix kommer iallafall hit snart, så ska vi sätta oss och plugga arslena av oss. Han har inget val, har tvingat han att plugga, annars gör han det ju inte vafan hah. Så ah ska sätta mig och glo lite av sista Solsidan avsnittet tills han kommer :)

Tråkigt inlägg , jag vet

outfit


lite snabbt sisådär, drar till skolan nu CIAO

Ritat; Jennie & Viktor :)Satte mig igårkväll och ritade klart bilden på två av dom bästa jag har, jäkligt mycket detaljer så var grymt roligt att rita denna faktiskt!
Båda blev glada när dom sett första skissen bara, så får väl  hoppas att dom tycker denna blev hyfsad. Kommer säkert rita flera bilder på dom med tanke på att det alltid finns smådetaljer i fotona på dom. Nu ska jag byta om, om jag lyckas röra mig bättre, har vidrig mensvärk så kan knappt röra mig

Nybakade scones till frukost med mina två favoriter, kan det bli bättre?Efter ännu en kväll hos Adam med underbara människor, så fick jag med mig både Jennie & Felix hem. Vi kollade film tills vi somnade, och när vi vaknade gick vi ner och bakade scones som vi precis har ätit! Nu Jennie snart gå (sadface :( ), och jag & Felix ska väl glo film och bara söndags-sega. Pussar!

Några av bilderna från igårkvällSpelade "Jag har aldrig..", dansade, snackade och hade lika roligt som vi alltid har! Blir att träffa alla ikväll med och bara ta det lugnt :)

Just nu ligger Felix & gör egna sms-signaler, typ "i'm bruno/dino".. HHAHAH idiot

Ibland känner man sig så jävla äcklig, då måste man vända det


Idag hade jag en sån dag. Vad man än tar på sig, hur man än försöker så känner man sig bara så himla äcklig, får ni också såna dagar ibland?
Det går ju att göra något åt det faktiskt. Satte upp allt hår & drog på ansiktsmask, filade båda finger- och tånaglar och målade. (Fyfan vad jag hatar fötter haha!)
Det hjälper, känner mig åtminstone lite fräschare nu :)

Får se om jag hinner göra något åt utväxten idag, ska ju till Adam ikväll med några stycken och mysdricka lite oså. Mitt hjärta sover här ännu en natt, så denna dag kan ju inte bli annat än super! Hoppas ni får en bra fredag, puss

Varit vaken sen klockan 7, och jag är ledig..

Vi hämtade upp Felix efter mötet igår, köpte pizza sen hem och mysa framför Sex And The City-avsnitt & skräckfilmer hela kvällen.
Imorse vaknade jag klockan 7 av att jag hade sån vidrig mensvärk att jag bara ville dö, stackars Felix som försökte vara lite snäll och jag var bara förbannad. Lugnade ner mig så jag fick ligga och hålla om min pojk tills han skulle dra till skolan.

Tror jag ska fixa något att äta och sedan kolla SATC, pussar! ;)


Du är något utav det absolut bästa som någonsin hänt mig, med dig är jag trygg & lycklig. Förlorar jag dig vet jag inte vad jag gör, du är en del av hela mig
Fint jag skrev med krita på bilden ju? ;$ haha!

Ni vet att jag avgudar er läsare, ni gör mig så glad♥Svar; Om du bara visste hur glad jag blir, största anledningen till att jag fortfarande bloggar är just för att fina människor som du skriver att min blogg hjälper dom, och ingenting gör mig lika glad som att kunna hjälpa andra på ett eller annat sätt! :')

Ja, jag har en navelpiercing sen 3december. Den tog jag på Smycka i Västervik, jättegullig tjej som tog och det gick dessutom snabbt & smärtfritt :)


Bilden tog jag dagen efter jag piercat mig


Try to find a way to figure out, what's holding me down
And it tears me apart now

Ni säger ju att mitt liv är så perfekt, right? Att jag är sååå stark och blablabla. Vissa stunder faller jag också, och ont gör det, somfan. Nu menar jag inte att jag snubblar och skrapar upp armbågen, utan mer att t.ex. just nu känns det som allting rasar och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Stressen har ihjäl mig, den tar all min ork ifrån mig. Försöker hinna med skolan, hjälpa till lite bättre hemma, finnas för alla, ha tid att träffa både vänner famlij & pojkvän, bokar in halva mitt liv i en kalender.. Alla psykologer jag någonsin haft enda sen lågstadiet har alltid sagt att jag lider av stress och om jag inte lär mig ta det lugnare så kommer den att förstöra mig. Och ibland lyckas den riktigt bra med det.

Nu får ni ursäkta för jag måste bita ihop och trycka tårarna tillbaka in i huvudet, ska på ett jävla möte med skolan. Sen ska jag hinna jobba 3kapitel matte, rita 7654bilder, läsa ut 3 engelska böcker på typ tusen sidor vardera, laga mat och tydligen träffa min pojkvän också.


Jävligt perfekt, nu är ni extremt avensjuka va? Fan alltså.

So happy I could die


Hur underbart..?!??!?! :')


Ska fixa något att äta, sen kolla antingen John Tucker Must Die eller Solsidan..får se vad jag känner för höh. Jag är så vidrigt smart och har kopplat in bärbara högtalarna till datorn, visst dom är lite spräckta på högst vol., men bra mycket skönare ljud än i datorn.


Jag är alltid tuff, men ibland slår det över och då är jag extremt tuff.


<-Den bilden är en typisk "mammaaaa, skulle du älska mig om jag såg ut såhär?"-bild.

Jag har tråååååkigt. Självklart skulle tjockis-Felix hem och äta så sitter och väntar på att han ska komma tillbaka så vi kan kolla på Dead Silence. Hatar att vänta. Får väl trösta mig med att jag ska få ligga breve han hela natten igen.

Såg precis att Solsidan säsong 2 är klar höhöh, ska lägga mig och glo lite. HÄRÅ

Gooodiiie

Var förbi skolan förut, hämtade mattebok +engelsk bok jag måste läsa ut snart. Sen drog jag & Felix hem till mig, så jag har hunnit jobba en hel del, dyyyyyyktig. Nu ligger han här breve lite halvdöd, sover varannan sekund, vaknar varannan..som ett spädbarn ungefär. Logiskt.

Nu har Dead Silence laddats hem färdigt så ska väcka min lille pojk så vi kan kolla på den. Har sett den 8765gånger ungefär, men det är så jävla bra.
Vidrig så in i helvete eftersom jag hatar dockor..he-he.

Han heter vilde fred, och han är aldrig rädd.
Han är riktig cowboooy som gillar att ha skoj


Vad är det roligaste respktv. tråkigaste att rita?
Det roligaste är nog öron, händer och veck på kläder. Varje person har olika öron och händer, och vecken på kläderna är ju aldrig riktigt likadana. Så det är som att måla något man gjort, fast unikt. Svårt är det också, att få till det så man tycker det är okej. Men roligt somfan!
Det tråkigaste vet jag faktiskt inte, jag ritar ju för att jag tycker det är så förbannat kul inte för att det är tråkigt.


Börjar du ofta på flera teckningar samtidigt eller målar du klart en innan du börjar på en ny?
Jag har ofta massor utav teckningar på gång samtidigt, kolla bara collaget ovan, det är 3 teckningar jag börjat skissa på nu precis. (En på Jennie&Viktor, en på mig själv, och en jag tog inspiration från någon bild från Elin Kling och sedan ändrade egen)

Är det många i din släkt som är duktiga på att rita?
Min mormor var konstnär, hade sin egen lilla ateljé där hon sålde tavlor, kuddar hon målat på, dukar osv. Min mamma & storasyster är faktiskt duktiga på att rita, pappa har jag aldrig sett rita menmen. Min storebror är grym på att rita, fast vi är ju inte släkt mer än genom samma lillasyster.

Varför kan du inte rita ordentligt när det är folk bredvid?
För jag har ADHD, så enkelt är det. Jag kan inte koncentrera mig på det jag ska om det är massa folk som pratar och styr runt mig, jag måste ha lugnt och tyst. När jag ritar har jag inte ens musik på faktiskt.

Har du alltid massor av idéer på vad du vill måla eller sitter du skitlänge och tänker?
Det är olika. Men oftast ser jag t.ex. en random bild och tänker hur den personen skulle se ut i t.ex shorts eller i annan frisyr eller större ögon osv, och då blir jag helt stimmig och bara måste prova rita så haha! Eller också ser jag t.ex. en bild med mycket detaljer så försöker jag ofta rita den, jag älskar små detaljer.

Kommer iizabelleduvet.blogg.se bli en rit&skiss-blogg framöver?

Nejnejnej, detta är bara en blogg om mig & mitt liv, min vardag. Och jag ritar väldigt mycket i min vardag så då dyker teckningarna upp här!

R A N D O M R U B R I K

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Du var min bästa vän, du borde fattat att ingenting var mitt fel. Men du valde att skylla allting på mig, för det var enklast och du trodde jag skulle förlåta precis som vanligt, men det gjorde jag inte så du kom krypandes tillbaka. Jag bad dig dra åt helvete och där var våran vänskap över föralltid.
Nu är du absolut ingenting i mina ögon.


15e bilden:
En person som du vill vara med
.


<-Jennie Lizzie->
Annie, sen jag längst fram. Julia tog bilden.
Supergammal bild, tror det är 2008 eller 2009. Men saknar faktiskt när vi umgicks så mycket alla vi fem brudar, vi hängde ju ihop från vi var 4-5år tills vi var 12-13. Det var den tiden då killar inte spelade alltför stor roll, för även om vi tjafsade om vissa skitsaker så var dom tjejerna mina själsfränder.
Det är synd att så mycket skulle förstöras bara för skolan skiljde på oss.

MMMSSDDKKKRROODDOLGKT hej


Sitter i sängen brevid min älskade pojk, förut var även Jennie & Agnes här och ryckade sönder som alltid ;)
Nu ska vi glo film eller något, hörs!

I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Börjat rita lite igen..


Inte ens i närheten av färdig, började ju precis med den. Men måste börja rita en del igen, bara lite random saker, så jag någon gång kan komma på vad jag vill ha för tryck på tröjorna jag ska trycka i skolan. Ska ju trycka en av mina egna teckningar, så lika bra att kluddra ner massa och sen bestämma hur jag vill ha det.

Alla idéer är bra idéer så ni får väldigt gärna ge förslag om ni kommer på något

I wear more than just clothes, I wear personalityKom till skolan runt halv 11, fick reda på att min lärare/assistent gått hem men blev tillsagd att stanna i skolan för att ha andra lektioner. Dom skulle hämta mig när dom visste var & med vem. Så spenderade hela skoldagen med att spela kort, först med Pontus, Dany & Joey, och sedan med Hannes, Adam & Annie. Några lektioner hade jag dock inte, ganska störande.. Aja snart kommer Felix hit & sen kommer även Jennie&Agnes, puss

Knäskydd för hela slanten


Jävla knän alltså, haft problem med dom sen jag var 10år, det värsta kommer och går. Men för kanske 1-2veckor sen började det värka i sidan på vänsterknät, och i förrgår började muskeln vid högerknät göra vidrigt ont. Båda har bara blivit värre och värre, och imorse när jag vaknade var högerknät blått och svullet, kan knappt gå på något utav knäna. Så på med knäskydd på båda knäna och hoppas på att det ska hjälpa! Snyggt..

Ligger och väntar på att Solsidan säsong 1 ska bli klart

Haft en gryyymt bra dag med Beata (AKA Greven), direkt när vi kom till mig så satte vi oss i köket och snackade, och nästa gång jag kollade på klockan hade det gått 2timmar redan. Helt galet vad mycket man har att ta igen när man inte umgås så ofta längre, men underbart att det faktiskt gått sån himla tid sen senast och det ändå känns som vi fortsatt att umgås varje dag när vi väl ses

Nu har jag & Jennie precis lagt oss, tror att Solsidan kommit hem nu så vi ska väl lägga oss och glo lite tills vi somnar! Pussar


0:59 - 1:11, vi dör lite mer varje gång HAHHAHA


Outfit


Jeans, Felix stora tröja, mössa, nya hörlurarna, massa armband&ringar, 3 halsband ( ett delat med Caroline, ett delat med Jennie, ett fått av Felix)


Nu ska jag till skolan, och sedan ska min dag spenderas med galet saknade Beata! Ha en bra dag allihop :)

13e bilden: Du och någon klasskompis.


Filip, Calle går inte i min klass, Jag, Jonssons hand haha, Hannes

The Collector

¨
Kollade den förut, döseg trailer men vidrig film. Jävligt bra, och Felix sover här inatt, vägrar sova ensam.. Puss

Dum dam dam dumbi damdam dum...DAMDAM

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Jennie Annie Agnes Olivia Felix Viktor Alexander Hannes Adam Caroline, vet att det stod EN, men snackar med dom om allt

12e bilden: En bild på din vardag.

Damp, på alla sätt som går. Speciellt med dendär bajs-älskande idioten

Sitter hos min älskade pojk

Precis vaknat & ätit frukost, och nu har han hoppat in i duschen så jag sitter här och lyssnar på Dead By April :)
Snart blir vi hämtade, så drar vi hem till mig och glor sista skräckfilmen med Jennie!


Plutten, så vacker


Dampbarn♥


Så jäkla fina tillsammans :)

LALALA

Det blev ändrat, igen, så alla sov här haha :)
Vi kollade Road Kill 2 igår, viiidrigt obehaglig och jävligt bra faktiskt.
Fick även min nya dator igår & ett par rosa wesc-lurar, guuuuuuuuuuuuuuuuuutt.

Ska lägga över någar bilder till min extra-hårddisk och sedan gå in till mongona igen, vi hörsssss


Sitter hemma hos mig med tre av mina favoritpersoner


Världens bästa brud +pojkarna :)
Dom sover även här inatt, så blir att hyra film och fortsätta ha lika roligt som vanligt! H Ö R E S

 

Update; Blir inte att dom sover här idag, blir imorn istället. Men vi har hyrt några skräckfilmer vi ska glo snart, och Felix sover här iallafall :)


Dance fucker, danceBlev plötsligt gaaaaaaaaaaaaalet sugen på att dansa, känns som höfterna stelnat så in i helvete.
Måste få upp'et igen, så i med lurarna, på med skön musik så går det av automatik.
"Nothing makes me feel better than the music that makes my hips move by themselves"

Kat DeLuna – Push Push - Spanish Version
Kat DeLuna – Whine Up
Iyaz – Replay
Lindsay Lohan – Ultimate
Kylie Minogue – Can't Get You Out Of My Head
R.I.O. – Hot Girl - Video Edit
Shakira;Artista Invitado Alejandro Sanz – La Tortura
Shakira – Hips Don't Lie (featuring Wyclef Jean) - En Español
Vixens Ent. – Go Get It
All Time Low – Lost In Stereo
Britney Spears – My Prerogative

Eller hela listan; dance fucker, dance

Fortsätter på listan

9e bilden: Någon i din släkt.

Min lillasyster Jennie & jag med våra älsklingar Imi & Eitill förra våren10e bilden:
Någon du tycker är väldigt snäll.

Bilden är från i somras, har inte träffat den fina tjejen på evigheter känns det som.
Men har alltid tyckt att hon är så jäkla snäll & gullig, Sally Nilsson.

Längtar så in i helvete


19mars smäller det, då ska jag få skrika halsen av mig tillsammans med Annie & Elin. Inte långt kvar nu, gaaaalet pepp!

Ska sno mammis dator så jag kan lägga mig och glo film nu, sov gott folk

I just love the way you judge me, 'cause it means I'm different


Slänger upp en bild på outfiten från igår, den vägra komma upp igårmorse så.. he-he.

Fick hursomhelst en underbar dag med mitt hjärta igår och somnade lyckligast på jorden i hans armar
Idag var jag ledig, hade BUP-möte klockan 11 och det gick jättebra. Har växt, är 165cm nu :D
Fick med mig två vrålfina brudar hem, Jennie & Agnes, vi gjorde mat och hade vårt vanliga härliga ryck. Lite senare kom även Felix & Viktor. När alla andra dragit så la jag mig i sängen med min pojk och där låg vi och pratade enda tills han skulle dra. Har tagit sömntablett så ska väl lägga mig snart, pussar

8e bilden: En person som du saknar.


Varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund, så saknar jag dig.
När saker går snett önskar jag alltid att du var här och kunde berätta hur jag skulle göra det rätt,
och jag tror nog aldrig att tomheten på insidan försvinner.
Men jag har lärt mig att minnas allting med ett leende på läpparna, för du gjorde mig alltid lycklig.
Vi kommer att ses igen, det vet jag säkert, fast om mååånga år när jag levt klart mitt liv.
Jag älskar dig

It's not always easy, but somehow our love stays strong. If I can make you happy, then this is where I belong


Imorgon har det gått 3månader sen du blev min, och jag är tacksam varje dag över det faktum att du finns i mitt liv.
Jag minns fortfarande den där pirriga känslan första gången du la din arm runt mig, första kyssen när jag trodde glädjeruset skulle få mig att sprängas.
Och jag kommer aldrig glömma första gången du såg på mig och sa att du älskade mig.
Enda sen första stund har jag haft den där känslan att du är speciell, och för första gången i mitt liv blev jag kär direkt.
Varje gång du tittar på mig, varje gång du tar min hand eller håller om mig, varje gång du säger att du älskar mig, och alla gånger du ler mot mig
- Det är vad som gör att jag mår så galet bra, du gör min verklighet bättre än alla drömmar jag någonsin haft.

 

 

Blir som ni kanske förstår troligtvis inte mycket bloggande imorn, först skola och sen ska både dagen&natten spenderas med min finaste Felix.♥
Nu ska jag ringa Jennie, käka & sen lägga mig. Godnatt gullungar


Myspys


I väntan på min fina pojk lägger jag mig nu i sängen tillsammans med en bra bok, lite choklad & gosiga katter. S O  L O N G

Våga Sticka UtSvar; Vill du vara annorlunda? Var det då! Om folk kollar snett eller snackar skit så istället för att ta det negativt och bli sårad, vänd det till något positivt och bli smickrad. Nu tror du att jag är världens efterblivnaste idiot, för det där kanske lät jättekonstigt. Men jag älskar när allas bitchiga blickar vänds mot mig eller när folk snackar massa, för jag vet att alla dåliga kommentarer grundas på avensjuka. De människor som sticker ut och vågar vara precis som de känner för, det är de människor som har modet att tro på sig själva och som är starka & trygga i sig själva. De som snackar skit vill innerst inne ha samma mod. Och om folk inte vill vara med dig för att du är dig själv, så är det ju egentligen inte dig de vill umgås med, utan den personen de vill att du ska vara. Såna människor är faktiskt ingenting att ha, eller hur? Stå på dig, var dig själv, du kommer må bättre av det! Kram


Två brudar som sticker ut är Lady Gaga & Missy Elliot

This little girl didn't care what anybody saidShe got the whole world dancing to the music in her head
They love to trush her, bad, laugh at her and call her names
oh yeah
And now they all try to copy her isn't that a shame
yeah, it all just made her stronger


...You're unlike anybody
That's your own shine


Ännu fler flugor

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

HAHAHAH dör lite. Bilden är från sommaren 2009, nyktert och fint!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Ni trooooooor att jag lagt upp denna..men detta är kopian HEHEHEHEH!

RSS 2.0